top of page

COP DE TEATRE

Jack_el_diseñador-9260.jpg

Un cop de teatre ens situa fora de la nostra zona de confort, ens esborra la quotidianitat de les nostres ments enterbolides i ens deixa als marges de la reflexió, sovint de l’abisme. Un cop de teatre és una experiència única, profundament sensible que algunes vegades hem experimentat en un espectacle dramàtic, colpidor.

Cop de Teatre és una companyia teatral fundada el 2011 per Denis Fornés amb l’objectiu de dur a terme projectes teatrals de qualitat i amb un contingut sovint irreverent, reflexiu i trencador. Després de la seva creació, Cop de Teatre va realitzar l’espectacle La gàbia de les boges de Jean Poiret el 2012 amb un èxit històric de públic al Teatre de La Massa de Vilassar de Dalt, més de 2500 entrades venudes.

A aquest èxit van seguir-li Bent de Martin Sherman el 2013 i Mare Coratge de Bertoldt Brecht el 2014. Tots els espectacles de Cop de Teatre han tingut com a espai de residència el Teatre de La Massa i han contribuït a dotar el teatre amateur del municipi i la comarca d’estratègies i tècniques de professionalització tot incorporant a l'equip a persones experimentades i professionals en el camp de les arts escèniques.

El 2017 esdevé un punt d’inflexió important per a Cop de Teatre encarant un espectacle professional amb actors i un equip tècnic i artístic de primera qualitat. És així com Cop de Teatre en coproducció amb el Teatre La Massa (Vilassar de Dalt) que es converteix en espai de residència de la companyia teatral, engega l’espectacle Equus de Peter Shaffer amb un elenc d’artistes que inclouen als actors Carles Fígols, Lluís Arruga, Chantal Aimée, Mercè Rovira, Joan Raja, Blanca Valletbó i Andreu Lahoz i amb la incorporació a la companyia de Martí Sancliment a la producció i Bernat Muñoz a l'ajudantia de direcció.

Equus s'estrena al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt i al Teatre Principal de Tarragona la tardor de 2018 amb gran èxit de crítiques i públic i s'edita la versió del text, a càrrec de Pablo Ley, Bernat Muñoz i Denis Fornés, per Arola Editors.

El 2020 l'espectacle s'estrena a La Seca Escenari Brossa de Barcelona amb la incorporació dels actors Xavi Lite, Ivana Miño i Júlia Ferré.

bottom of page